Leefstijl en corona

Hoe gaat het met je? Ik hoop dat je gezond bent en zin hebt om je leefstijl te verbeteren. Dat kan ook 'op afstand', met telefonische en videoconsulten. Sommige mensen vinden dat prettig, je loopt tijdens de sessie geen besmettingsrisico en het geeft veel privacy.

Leefstijlcoaching op afstand

Leefstijlcoaching 'op afstand' gebeurt op een veilige manier en conform de richtlijnen. Telefoneren bijvoorbeeld is veilig en als we 'beeldbellen' moet de toepassing 'AVG-proof' zijn: dan is namelijk de privacy gewaarborgd. In mijn praktijk werk ik met een veilig systeem dat voldoet aan de strenge eisen van de zorg en Wet Privacy .

Mijn aanbod voor jou

  • Je start met het 'intakegesprek'. Dat kan via beeldbellen of telefonisch. De ervaringen met beeldbellen zijn tot nu toe positief!
  • Daarna kun je  individuele gesprekken doen via beeldbellen of telefonisch. Totdat we elkaar weer persoonlijk mogen zien!

Veilig beeldbellen

Bij beeldbellen kunnen we elkaar zien en horen. Dat is wel zo fijn. Iemands gezichtsuitdrukking is erg belangrijk in communicatie. Als je een afspraak met me maakt voor 'online-contact' mail ik je een link toe op het tijdstip dat we hebben afgesproken. Daar klik je op. Je hoeft niks te registreren en niks te downloaden. Het programma werkt het beste op Google Chrome, Opera en de nieuwste versie van Edge.

Je hoeft alleen maar toestemming te geven om je camera en microfoon te gebruiken ten behoeve van het beeldbellen.

 

Rustig plekje in huis of elders

Het is belangrijk dat je ergens een rustig plekje hebt waar je ongestoord kunt praten.

Ook telefonisch kunnen we contact onderhouden totdat we kunnen beginnen. Ook dan is een rustig plekje belangrijk.

Intakegesprek

Het intake gesprek is een 'o-meting' waarmee we jouw 'huidige leefstijl-situatie' in beeld brengen. Daarvandaan kan ik je beter begeleiden.

 

Resultaten

Door het meten van je 'huidige situatie' kunnen we na 1 jaar en na 2 jaar ook evalueren of je je doel hebt bereikt.