Tarieven individuele coaching

 

Particulieren              € 75,00   per sessie (ongeveer 1 uur)  

(gratis kennismakingsgesprek)

Bedrijven                   € 100,00 per sessie van 1 uur

 

Bovenstaande coaching tarieven zijn per 1 januari 2021. 

 

Leefstijlcoaching via de zorgverzekering

Leefstijlcoaching via je basiszorgverzekering is gratis en bestaat uit individuele gesprekken en workshops in een kleine groep. Ook je eigen risico wordt niet aangesproken.

 

Individuele coaching (persoonlijke ontwikkeling en individuele leefstijlcoaching)

De duur van het traject is afhankelijk van van de coach-vraag. Je kan stoppen wanneer je wilt. Tarieven zijn inclusief hulpmiddelen en (thuis) opdrachten.

 

Belastingaftrek mogelijk voor particulieren

Voor particulieren is de coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

 

Vergoedingsmogelijkheden zakelijk

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het ontwikkelings- of opleidingsbudget. Ook voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. 

 

Locatie

Coaching kan plaats vinden in mijn praktijk aan huis of op een externe locatie, zoals b.v. in een van de lokaties van 'Het coachhuis'  of 'in-company'. De  externe locatie-kosten zijn niet inbegrepen.

 

Voorwaarden 

Algemene voorwaarden voor bedrijven

Algemene voorwaarden voor particulieren

Privacy statement

Ethische code

Klachtenreglement