Tarieven individuele coaching

 

 

 

 

Tarieven

 

Duur coach-  gesprek

                                Loopbaancoaching

€  75,00                 

1,5 uur

Bedrijven

€ 100,00

1,5 uur 

Particulieren

€   50,00

1 uur 

Kennismakingsgesprek

kosteloos*

1 uur

Bovenstaande coaching tarieven zijn per 1 januari 2020

exclusief 21% BTW. 

 

Leefstijlcoaching via je basiszorgverzekering is gratis en bestaat uit individuele gesprekken en workshops in een kleine groep.

 

Afzeggen

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

 

Coachingstraject

De duur van het traject is afhankelijk van van de coach-vraag.

 

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek of intakegesprek voor loopbaancoaching en personal coaching is vrijblijvend en gratis als je na dit gesprek besluit niet met de coaching door te gaan. Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Een goed intakegesprek legt namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat

 

Belastingaftrek mogelijk voor particulieren

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

 

Vergoedingsmogelijkheden zakelijk

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het ontwikkelings- of opleidingsbudget. Ook voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. 

 

Locatie

Coaching kan plaats vinden in mijn praktijk aan huis of op een externe locatie, zoals b.v. in een van de lokaties van 'Het coachhuis'  of 'in-company'. De  locatie-kosten zijn niet inbegrepen.

 

Sessies duren ongeveer 60-90 minuten en de coachee heeft de mogelijkheid om aanvullend naast de coach-sessies ook via e-mail of per telefonisch contact met de coach te onderhouden.