Wil jij jouw leefstijl veranderen?

Kies voor individuele leefstijlcoaching

om het beste uit jezelf te halen..

Coaching op Leefstijl individueel

Bij individuele leefstijlcoaching staan jouw wensen en doelen voor het behalen van een betere gezondheid  centraal.

 

Leefstijlcoaching richt zich op het maken van gezonde keuzes, veranderingen in jouw leefstijl en het werken aan jouw doelen.

Gedurende het traject wordt je gecoacht om het beste uit jezelf te halen.

 

Bij individuele leefstijlcoaching hebben we eerst een vrijblijvend informatiegesprek; hierin overleggen we de mogelijkheden voor een coachingstraject en gaan we na wat er nodig is om jouw doel te bereiken. 

 

Voor wie is het?

 

Particulieren

 

Individuele leefstijlcoaching is bedoeld voor iedereen met een leefstijlgerelateerde wens. Voor iedereen die volledig individueel begeleid wil worden. Of net niet in aanmerking komt voor  leefstijlcoaching via je zorgverzekering.

Het veranderen van gedrag is niet gemakkelijk.

Je kan denken aan fitter worden, afvallen, meer bewegen, gezond oud worden en het verminderen van een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico, zoals een hoge bloeddruk, diabetes mellitus type 2, obesitas en hart en vaatziekten.

 

Positieve leefstijl- en gedragsverandering

Ik hanteer een inspirerende, visuele en wetenschappelijk onderbouwde methode: een vast stappenplan waarbij  ik inzichten over leefstijl en gedrag op een gemakkelijke toepas. 

 

Gratis, via je zorgverzekering : CooL

Verder lezen..

 

Bedrijven

Ook voor bedrijven is leefstijl meer en meer een thema. U weet wel waarom. Vitale organisaties zijn productiever en winstgevender. Mensen meer betrokken, minder ziek.  Verder lezen..

 

 

Meer weten?

Bel met 0653372493 voor het maken van een afspraak. Of laat uw gegevens achter via  de contactpagina.