Wil jij jouw leefstijl veranderen?

Kies voor individuele leefstijl-coaching

Coaching op Leefstijl individueel

Individueel traject

Wil je je eigen plan trekken maar heb je wel ondersteuning nodig?

Bij individuele leefstijlcoaching staan jouw wensen en doelen voor het behalen van een betere gezondheid  centraal. Individuele leefstijlcoaching richt zich op het maken van gezonde keuzes. Gedurende het traject wordt je gecoacht om het beste uit jezelf te halen op het gebied van stress en ontspanning, slapen, bewegen, voeding en gedragsverandering.

 

Particulieren

Individuele leefstijlcoaching is bedoeld voor iedereen met een leefstijlgerelateerde wens. Voor iedereen die volledig individueel begeleid wil worden. Of niet in aanmerking komt voor leefstijl-coaching via de zorgverzekering en of mentaal meer ondersteuning nodig heeft. Zelf de regie hebben is het uitgangspunt.

 

 

Ook voor bedrijven een gezonde keuze

Ook voor bedrijven is leefstijl meer en meer een thema. Vitale organisaties zijn productiever en winstgevender. Medewerkers betrekken bij het bereiken van een vitale organisatie is echt een gezonde keuze, ook voor het bedrijf. Aan de hand van het intakegesprek doe ik een voorstel op maat. Workshops al dan niet afgewisseld met individuele gesprekken, het kan allemaal.

 

Meer weten?

Bel met 0653372493 voor het maken van een afspraak. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina.