Over mij

Mijn naam is Ine Hermsen-Aaldering en ik ben de eigenaar en het gezicht achter 'Coachingspraktijk voor Verandering'. Mijn praktijk richt zich op leefstijlcoaching en individuele coaching. 

 

Profiel

Na een jarenlange (leidinggevende) ervaring in dienstverlenende sectoren, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan. Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Dat is wat ik graag doe.

Hoe krijg je iemand in beweging? Wat houdt iemand tegen? 

 

Naast specifieke management- en coachingopleidingen heb ik met behulp van NLP geleerd hoe je mensen nog meer in verbinding kan brengen met hun innerlijke kracht. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren.  Hoe beinvloed je je brein, hoe verander je je gedrag. Heb je  bijvoorbeeld een belemmerende overtuiging die je tegenhoudt datgene te doen wat je wilt doen?

 


Ook heb ik (de post hbo) PSBK gevolgd. Dat staat voor Psycho-Sociale BasisKennis (geaccrediteerd door SNRO en CPION).

Verder ben ik gecertificeerd leefstijlcoach  ( Academie voor Leefstijl en Gezondheid-AVLEG) Ik werk voor alle zorgverzekeraars.

     


Aanvullend heb ik me bekwaamd op het vlak van ademhaling. Een goede ademhaling wordt zwaar onderschat! Inmiddels heb ik al ruim 250 mensen in coaching gehad en beschik over veel ervaring. Als je echt gemotiveerd bent en op 'de goede knoppen drukt' ga je je doel bereiken!

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en bij de BLCN, de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland. Ook voldoe ik aan de stevige eisen van het CooL programma en verdiep me graag in de materie  op het gebied leefstijl en vitaliteit.

 

  

 

De combinatie van opleiding, ervaring en interesse in het vak zorgen voor een brede kijk en maken mij uniek als coach en als leefstijlcoach. 

 

linkedin profiel: (klik op onderstaande tekst)

 

https://www.linkedin.com/in/ine-hermsen-aaldering-1a94091a/