Over mij

C.M.W. (Ine) Hermsen-Aaldering MBA,  leefstijlcoach bij Coachingspraktijk voor Verandering

Mijn naam is Ine Hermsen-Aaldering en ik ben de eigenaar en het gezicht achter 'Coachingspraktijk voor Verandering'. Mijn praktijk richt zich op leefstijlcoaching en individuele coaching. Ik wil mensen stimuleren hun doelen te bereiken, hen verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden.

Een mens dat innerlijk tevreden is met zichzelf, beweegt zich veel vrijer in de wereld en is veel vitaler, veerkrachtiger en beter wendbaar.

   

Ieder mens heeft zelf de hulpbronnen in zich voor positieve verandering!

 

Profiel

Na een jarenlange ervaring als adviseur, manager, directeur en (voorzittend) commissaris in dienstverlenende sectoren, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan. Ik wilde enkel nog mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Hoe krijg je iemand in beweging? Wat houdt iemand tegen? Als leidinggevende interesseerde mij dit enorm, en ik heb me op dit aspect nog verder en dieper bekwaamd. Naast de vele coachingsopleidingen heb ik met behulp van de NLP (master practioner) opleiding geleerd hoe je mensen nog meer in verbinding kan brengen met hun innerlijke kracht, hoe beinvloed je bijvoorbeeld een belemmerende overtuiging? Ook heb ik (de post hbo) PSBK gevolgd. Dat staat voor psycho-sociale basiskennis (geaccrediteerd door SNRO en CPION). Verder ben ik gecertificeerd leefstijlcoach ( Academie voor Leefstijl en Gezondheid) Aanvullend me bekwaamd met ademtherapie.  Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en bij de BLCN, de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland. Ook voldoe ik aan de stevige eisen van het CooL programma en verdiep me graag in de materie  op het gebied leefstijl en vitaliteit.

 

De combinatie van opleiding, ervaring en interesse in het vak zorgen voor een brede kijk en maken mij uniek als coach en als leefstijlcoach. 

 

linkedin profiel

https://www.linkedin.com/in/ine-hermsen-aaldering-1a94091a/