Over mij

C.M.W. (Ine) Hermsen-Aaldering MBA,  leefstijlcoach bij Coachingspraktijk voor Verandering

Mijn naam is Ine Hermsen-Aaldering en ik ben de eigenaar en het gezicht achter 'Coachingspraktijk voor Verandering'. Mijn praktijk richt zich op leefstijlcoaching en individuele coaching. Ik wil mensen helpen om hun doelen te bereiken, verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling.

En ze letterlijk en figuurlijk 'beter in hun vel' helpen, door ze te coachen op alle aspecten die daarbij relevant zijn.

 

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden.

Een mens dat innerlijk tevreden is met zichzelf, beweegt zich veel vrijer in de wereld en is veel vitaler, veerkrachtiger en beter wendbaar. De verbreding met "Leefstijlcoaching" is daarom een heel logische stap.

 

Ik wil mensen brengen in een staat van zijn waarin  ze zichzelf vertrouwen , vertrouwen op hun intuitie, vertrouwen op hun onbewuste. Waarin ze merken dat ze impact hebben op andere mensen. Een staat waarin ze uitstraling en aantrekkingskracht hebben, omdat ze zich vrijer voelen.

Ieder mens heeft zelf de hulpbronnen in zich voor positieve verandering!

 

Na een jarenlange ervaring in dienstverlenende sectoren, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan. Ik wilde mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Hoe krijg je iemand in beweging? Wat houdt iemand tegen? Ik heb me op dit aspect verder en dieper bekwaamd. Naast de vele coachingsopleidingen heb ik met de NLP (master practioner) opleiding geleerd hoe je mensen nog meer in verbinding kan brengen met hun innerlijke kracht. Ook heb ik (de post hbo) PSBK gevolgd. Dat staat voor psycho-sociale basiskennis (geaccrediteerd door SNRO en CPION). Verder ben ik gecertificeerd leefstijlcoach ( Academie voor Leefstijl en Gezondheid) . Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en bij de BLCN, de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland. Ook voldoe ik aan de stevige eisen van het CooL programma en verdiep me graag in de materie  op het gebied leefstijl en vitaliteit.

 

De combinatie van opleiding, ervaring en interesse in het vak zorgen voor een brede kijk en maken mij uniek als coach en als leefstijlcoach. 

 

linkedin profiel

https://www.linkedin.com/in/ine-hermsen-aaldering-1a94091a/